hotelboxspringHet Orion Programma stimuleert singles om te reizen, te genieten, tot rust te komen en lekker de wereld te verkennen. Je kan dit in je eentje doen of samen met vrienden of vriendinnen (die ook single zijn). Bij de reizen die wij organiseren zijn een aantal factoren relevant. De reis moet aansluiten bij je voorkeur en daarnaast zien wij het belang van een goede overnachting/nachtrust. De reizen die je bij Orion Programma boekt hebben een focus op met name deze twee factoren. Lees in dit blog bericht meer over het belang van een goede overnachting op reis!

Het belang van een goede overnachting!

Bij de keuze voor een hotel, B&B of vakantiepark kijken we niet alleen naar de locatie en gastvrijheid. We zijn dan concreet bezig met met een praktisch onderdeel van de voorziening, de hotelbedden. Waar komen ze vandaan? Hoe oud zijn ze? Worden ze regelmatig schoongemaakt en vervangen? Etc. Met name de boxspring heeft een duidelijke invloed op een regelmatige slaap welke onze singles absoluut nodig hebben.

De boxspring is een matras voorzien van veren en bijbehorend onderstel, kortom, het hele gestel dat ondersteuning moet bieden aan je lichaam gedurende een groot gedeelte van je dag. Een hotelboxspring moet daarom voorzien in een goeie ventilatie en vochtregulering gedurende de nacht. Daarnaast vinden we de verticale vering/springvering erg belangrijk. Zijn deze goed indrukbaar, dan kunnen ze (geen garantie) wellicht betere ondersteuning aan schouders en bekken bieden.

De locaties waar wij de reizen plannen vragen, worden uitdrukkelijk om meer informatie over de bedvoorziening gevraagd. Veel reisbureau’s onderschatten het belang van een goeie nachtrust. Deze is namelijk bepalend voor hoe fit onze gasten op reis zullen zijn. Dit is belangrijk voor geplande activiteiten en de algehele gemoedstoestand. Kortom, wil je als reisbureau serieus genomen worden en je klanten een onvergetelijke ervaring bieden? Kijk dan naar de beddensetting, specifiek naar de boxsprings/matrassen.