Veel van de mensen die met ons op groepsreis gaan, vragen ons: hoe kiezen jullie het juiste hotel voor onze reis? Om een goed hotel te kiezen voor zo’n reis, moeten wij op verschillende zaken letten. Allereerst is het belangrijk dat een hotel niet te duur is, zo blijven onze reizen betaalbaar. Gelukkig weten we altijd een leuke korting te regelen omdat we met een hele groep tegelijk komen.

Behalve de prijs is ook het comfort belangrijk. Zeker in warme landen waar we de hele dag vooral buiten zijn, is het belangrijk dat het hotel van binnen fris en schoon is, en dat er hier een lekkere douche aanwezig is. Ook de kwaliteit van de hotelbedden wordt door ons uitvoerig gecheckt. We zoeken hierbij de balans tussen een hard en zacht matras, zodat het voor iedereen leuk blijft. En natuurlijk letten we hierbij ook extra op de hygiƫne.

Voorzieningen

Daarnaast vinden we het belangrijk dat het ontbijt inbegrepen is. Voor veel van onze gasten (en voor onszelf!) is het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom zit er bij vrijwel al onze hotels een uitgebreid ontbijtbuffet zodat men de dag goed kan beginnen.

Ook een zwembad mag van ons – zeker op warme bestemmingen – niet ontbreken. Dit vinden veel van onze reizigers ook erg belangrijk. Na een lange dag in de hitte is het heerlijk om even een frisse duik te nemen.

Tot slot is het natuurlijk van enorm belang dat het personeel van een hotel vriendelijk en beleefd is. De grootste afknapper – zeker na een lange reis – is onvriendelijk hotelpersoneel. Daarom bellen wij hotels altijd van tevoren op om een idee te krijgen van het soort personeel dat er werkzaam is. Als we aan de telefoon al afgesnauwd worden dan belooft dat weinig goeds voor het hotel zelf, en boeken we meestal ergens anders.