Veel mensen gaan met hun partner of gezin op vakantie. Wanneer jij echter single bent, kies je er waarschijnlijk voor om lekker thuis te blijven. Mensen die hiervoor kiezen, vinden het vaak lastig om contact met anderen te maken en kiezen er dan ook voor om in hun vertrouwde omgeving te blijven.

Het is natuurlijk ook niet echt prettig om helemaal in je eentje of als ouder alleen met je kinderen op vakantie te gaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden voor singles en éénoudergezinnen om toch een leuke vakantie te beleven. Hoe? Door met een groep singles op vakantie te gaan.

De voordelen van groepsvakanties voor singles

Voor veel singles is het een obstakel om alleen op vakantie te gaan, maar dat is niet meer nodig dankzij de groepsreizen. Bij een groepsreis voor singles ga je namelijk met allemaal andere singles of éénoudergezinnen op vakantie. Iedereen zit dus in hetzelfde schuitje, waardoor het makkelijk is om contact te maken met elkaar. En wie weet waar een groepsreis met andere singles wel niet toe kan leiden. Mogelijk ontdek je tijdens de vakantie wel een leuke partner waar je de rest van je leven mee samen bent. Maar waar kun je terecht voor het boeken van een groepsvakantie voor singles?

Aktiva Tours

Aktiva ToursBen jij single en houd jij wel van wat avontuur? Dan is een vakantie bij Aktiva Tours echt iets voor jou. Aktiva Tours biedt namelijk singlereizen aan voor wandelaars en fietsliefhebbers. Dit is echter niet het enige. Je kunt bij deze organisatie namelijk ook terecht voor een rustige singlereis of voor een groepsreis. Alles wordt door Aktiva Tours geregeld. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over de heen- en terugreis, het verblijf, het plaatselijke vervoer, de reisleiding, een routebeschrijving, het bagagetransport en een eventuele fiets.

Estivant

Wanneer jij een alleenstaande ouder bent met kinderen, vind je het misschien lastig om alleen met de kids op vakantie te gaan. Je kinderen vermaken zich waarschijnlijk prima, maar wat moet jij zelf tijdens de hele vakantie doen? Om te voorkomen dat jij je gaat vervelen, kun je een vakantie boeken bij Estivant. Deze organisatie is namelijk gespecialiseerd in éénoudervakanties. Je gaat niet alleen met je kinderen op vakantie, maar samen met andere éénoudergezinnen. Hierdoor kunnen de kinderen lekker plezier maken met elkaar en kun jij in contact komen met andere ouders. Op deze manier kan ook jij een leuke tijd beleven. Kijk ook eens naar de Estivant ervaringen om te zien wat klanten er van vinden!

One2gether Travel

Voor zowel singlevakanties als éénoudervakanties ben je ook bij One2gether Travel aan het juiste adres. Deze organisatie heeft zich volledig gespecialiseerd in het aanbieden van single- en éénoudervakanties en heeft dan ook diverse mooie vakanties in het assortiment. Dit loopt uiteen van korte stedentrips tot ontspannen zonvakanties en van pittige survivals tot cultuurreizen. Voor alle singles en éénoudergezinnen is er wel een geschikte vakantie te vinden. De reizen bij One2gether Travel zijn voorzien van een leeftijdslabel, zodat jij bij het boeken direct kunt zien om wat voor een soort vakantie het gaat. Daarnaast zorgt de bekwame reisleiding ervoor dat de vakanties tot in de puntjes geregeld zijn.