Sinds dit jaar nemen wij voor al onze reizigers standaard een powerbank mee. Doordat we lange afstanden afleggen zonder vaste stroom leren we elkaar meestal erg goed kennen. Echter, er is steeds meer behoefte vanuit onze klanten om toch hun iPod of telefoon op te laden.

powerbanks voor onze reizigersWij hebben aan deze vraag beantwoord door vanaf nu standaard al onze reizigers (in bruikleen) een powerbank op zonne-energie te geven. Onze reizigers zijn er erg blij mee. Op de plekken waar wij komen is niet altijd bereik, maar ze kunnen op deze manier wel muziek blijven luisteren of films kijken op hun iPad. Je kunt dus gerust stellen dat deze extra service gewaardeerd wordt.

Of andere reisorganisaties deze diensten nu ook gaan aanbieden is natuurlijk nog maar de vraag. Wij merken in ieder geval dat onze reisgenoten er erg blij mee zijn! Soms hebben we natuurlijk een bus met USB-aansluitingen of gewoon stopcontacten, maar er zijn momenten dat dit niet genoeg is. Vooral bij de lange afstanden of wandelingen en fietstochten worden de powerbanks veel gebruikt.

Een leuk voorbeeld was onze reis van vier weken in Argentiniƫ. Hier hebben we veel tijd doorgebracht in het binnenland, waar we eigenlijk volledig op onszelf waren aangewezen.